HTML

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/U0DuApP.jpg" width="62" height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" /><img src="http://lb3f.lilypie.com/U0Dup2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Third Birthday tickers" /></a>

Kiskofa Világa

Egy picike kofa kalandjai a nagyvilágban. :)

Friss topikok

  • Kiskofa: Uh, nagyon durva, ne is mondd, nekem is az a rémálmom, hogy több mindent is találnak nála! Azzal v... (2014.02.26. 22:30) Laktóz?!
  • Kiskofa: Zsuzsa, miért is ne mondaná? Ha a kezdetektől azt érzi, hogy támogatod, akkor szerintem tuti igény... (2013.12.03. 22:03) Somewhere between
  • bardoszsu: Nem írok, sajnos, pedig rettenetes a memóriám. Csodállak benneteket, hogy van ilyesmire energiátok... (2013.11.02. 20:53) Anniversary
  • Kiskofa: Köszi Neked! :) (2013.10.03. 23:00) Back into the business
  • Kiskofa: Szia, köszi az érdeklődést, minden okés, eddig minden teljesen rendben megy! :) Finoman szólva kis... (2013.09.28. 22:21) Bölcsi napló 02 & the last nine months

Linkblog

heti összefoglaló

2008.02.14. 22:29 Kiskofa

Gyors összefoglaló a hetemről. Szombaton voltam a reptéren és megvettem haza a jegyemet, úgyhogy figyelem: április 3. és 13. között előreláthatólag édes hazámban fogok tartózkodni!!! Tessék szíves beírni a naptárba :))
Ja, és egy jótanács: interneten rendeljétek és NE a reptéren vegyétek meg a jegyeket, mert ha helyben vásárolja az ember akkor ügyintézési díjat kell rá fizetni...merthogy ott ülnek a pultnál mosolygós bácsik és nénik, akiket ugye meg kell fizetni. Végülis tök logikus és lehet hogy csak én vagyok ennyire amatőr, de azért közlöm, hátha véletlenül nem tudta valaki.

Vasárnap Rékáékkal elmentem biciklizni. Mondjuk a forgalomban való kerekezést nem élveztem, nem vagyok hozzászokva, de onnantól hogy kiértünk a Rajnához és végig mellette kerekeztünk csodaszép volt. Hmmmm :) Egyébként nekem kiköpött Duna ez a folyó, dehát ugye a Rajna-Majna-Duna összefügg. Van a város szélén egy park ami tele van vadlibákkal, kacsákkal, vízimadarakkal amelyek szabadon kolbászolnak és ha eszel akkor pofátlanul odajönnek és kikövetelik a saját adagjukat. :)

Melóhelyen a szembenlévő  szobában egy erdélyi  lány dolgozik. Nemrég csatlakozott hozzánk, ma elmentünk vele és Rékáékkal meginni valamit. Volt valami bájos abban hogy ott ült az asztalnál egy román, egy vajdasági (Réka) meg egy fatima és mégis mind ízig vérig magyarok voltunk.

Mai nap döggencse: Rékáék papagája már egészen hozzámszokott. Rászáll a fejemre és hagyja magát hurcolászni a lakásban. Legutóbb a kezemből fogyasztotta el a vacsoráját, ma pedig rendkívül élénken elkezdte tanulmányozni az arcomat aztán többször is belecsípett a képembe. Azt hiszem a madárka kezd túl indiszkrét lenni :)

Szólj hozzá!

Címkék: mindennapok közérdekű

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskofa.blog.hu/api/trackback/id/tr63339762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása