HTML

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/U0DuApP.jpg" width="62" height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" /><img src="http://lb3f.lilypie.com/U0Dup2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Third Birthday tickers" /></a>

Kiskofa Világa

Egy picike kofa kalandjai a nagyvilágban. :)

Friss topikok

  • Kiskofa: Uh, nagyon durva, ne is mondd, nekem is az a rémálmom, hogy több mindent is találnak nála! Azzal v... (2014.02.26. 22:30) Laktóz?!
  • Kiskofa: Zsuzsa, miért is ne mondaná? Ha a kezdetektől azt érzi, hogy támogatod, akkor szerintem tuti igény... (2013.12.03. 22:03) Somewhere between
  • bardoszsu: Nem írok, sajnos, pedig rettenetes a memóriám. Csodállak benneteket, hogy van ilyesmire energiátok... (2013.11.02. 20:53) Anniversary
  • Kiskofa: Köszi Neked! :) (2013.10.03. 23:00) Back into the business
  • Kiskofa: Szia, köszi az érdeklődést, minden okés, eddig minden teljesen rendben megy! :) Finoman szólva kis... (2013.09.28. 22:21) Bölcsi napló 02 & the last nine months

Linkblog

Most bepótolom

2008.04.21. 21:36 Kiskofa

Jelentem hogy az elmúlt héten sikerült visszarázódnom  az itteni megszokott kerékvágásba. Az első két nap furi volt, de az embert hamar elkapja a gépszíj, ugyebár.
Most akkor bepótolom amit a hazaút előtt nem volt időm leírni. Szóval nemrég voltam ittlétem óta először egy igazi csajbárban. Tőlem összességében magas pontszámot kap a hely. Kellemes volt, hangulatos. Habár a tér meglehetősen kicsinek bizonyult, de sok jó nő kis helyen is ... :)
A cigifüstöt már nem is mondom... akármelyik országba menekülök, azt egyszerűen sehol sem tudom kikerülni. Sebaj, július 1-től ebben a tartományban is bevezetik a szórakozóhelyeken a teljes dohányzási tilalmat, ami a bajor részen már hónapok óta érvényben van. Azért engem őszintén érdekel hogy ezt hogy tudják megvalósítani a gyakorlatban. Elméletben működnie kell a dolognak, mert a német olyan hogy a szabályt betartja még akkor is ha nem tetszik neki, de nekem akkor is hihetetlen hogyan fog ez működni, főleg a meleg helyeken.  Már el is képzeltem ahogy az a rengeteg butch ott füstöl a bár ajtaja előtt és kívülről stíröli a csajokat. :) ... Ja tényleg, a bár... valami hihetetlenül édesek voltak a pincérlányok!!! (10 pont!), kaptak tőlem szép borravalót. :) Itt kicsit kevésbé szokott üvölteni a zene mint a pesti bulikon, úgyhogy az ember lánya először is nem megy haza tartós halláskárosodással, másodsorban pedig esetleg kommunikálni is tud azzal aki mellette ül. És kommunikáció alatt nem azt értem hogy  közvetlen bele kell üvöltenem a középfülébe hogy halljon is valamit, hanem azt hogy picit emelt hangon ugyan, de lehet beszélgetni. Az est fénypontja az volt amikor egy komplett, mit sem sejtő túristacsoport sétált be a bárba. A hely neve ugyanis ugyanolyan semleges mint mondjuk a Bárcsak Bár, de ide nincs kitéve hogy 'csak nőknek'. Ezek a jótét lelkek meg sétáltak a nagyvárosi éjszakában és betértek az első szimpatikus szórakozóhelyre. Vicces volt figyelni a a csapat tagjainak a különböző reakcióit ahogy leesett nekik a tantusz. Volt aki érdeklődve és szórakozottan nézelődött, volt aki pedig miután rájött a gyanúsan magas ösztogénszint okára, kiviharzott a helyiségből mint akit seggbecsíptek...szétröhögtük az agyunkat. :D Viszont volt amin felidegesítettem magam... nekem tényleg! semmi bajom egy leszbikus szórakozóhelyen sem a férfiak, sem általában a heterók jelenlétével. Komolyan totál heterofil vagyok, de amikor egy pasi hosszasan bámul egy csókolózó lánypárt mintha a wurstliban lenne, akkor még nekem is felmegy a vércukrom. Úgy értem, az egy dolog hogy 'nyilvános helyen', heteró  bárokban nem csinálunk ilyet, de ez ott a mi játszóterünk, azon kevés helyek egyike ahol nem mi vagyunk kissebbségben és jogunk van ilyesmit csinálni, úgyhogy itt neki tessék megtanulni viselkedni!!!
Egyébként Estherrel és Patriciával csekkoltuk le a helyet. Pat egy szimpi fiatal lánypár egyik tagja akikkel nemrég ismerkedtem meg. Mesélte hogy amikor összejött a párjával, Nicole-lal akkor úgy döntött hogy  ideköltözik a barátnőjéhez abból a kisvárosból ahol lakott. Mivel az elején nem volt munkája szépen bejelentkezett a munkügyi központba hogy melót keres + munkanélküli támogatást is kér, ami itt klasszisokkal több mint Mo-on. Szóval az igény beadása után kb. másnap megjelentek a központtól felmérni a körülményeit. Azonnal vágták hogy a lányok az egyszem dupla ágyon nem csak sakkozni szoktak esténként és habozás nélkül rá is kérdeztek hogy ők most csak barátnők vagy 'ez egy szerelmi fészek'. Mikor megkérdeztem hogy miért nem tagadták le egyszerűen a dolgot, azt mondták hogy nekik kellett volna bizonyítaniuk hogy nincsenek együt! És mivel Pat egy kapcsolatban volt, természetesen kevesebb  támogatást kapott mintha egyedülálló lett volna. Ez azért gyönyörű nem?! Bezzeg ha adókedvezményért folyamodsz akkor nem ismerik el a kapcsolatodat és még ha papírod van róla, homóként azt is a hajadra kenheted. Na mindegy, beszéljünk inkább valami másról, mert ideges lettem.

Mai nap mozija:
végre sikerült megnéznem a The Brave One-t Jodie Fosterrel és tetszett. Bár már azért kezd meglátszani a kora, a hölgy még mindig rulez. Egyébként nem tudom hogy csak én érzem-e így, de amióta hivatalosan is előbújt annyira erős leszbikus kisugárzása van hogy gyakorlatilag füstöl a képernyő...imádom. :))
A pasinak is örültem, a Lostban ő volt a kedvenc férfiszereplőm. Ja, és a fiatal prostit játszó kis szépség nem más mint Lenny Krawitz leánykája, Zoé! Istenem, milyen gyorsan felnőnek a gyerekek! :)

2 komment

Címkék: média new sooogay acquaintance

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskofa.blog.hu/api/trackback/id/tr22436122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noj 2008.04.22. 16:18:29

ööö most összekavarodtak az agyamban a dolgok... ezt már írtad ezt a bulit, emlékszem rá! hüm

Kiskofa 2008.04.22. 19:18:32

Nemnem, ezt Neked csak szóban meséltem, de gondoltam a többiek kedvéért leírom ide is. Bocsi a déjá vuért :)
süti beállítások módosítása