HTML

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/U0DuApP.jpg" width="62" height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" /><img src="http://lb3f.lilypie.com/U0Dup2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Third Birthday tickers" /></a>

Kiskofa Világa

Egy picike kofa kalandjai a nagyvilágban. :)

Friss topikok

  • Kiskofa: Uh, nagyon durva, ne is mondd, nekem is az a rémálmom, hogy több mindent is találnak nála! Azzal v... (2014.02.26. 22:30) Laktóz?!
  • Kiskofa: Zsuzsa, miért is ne mondaná? Ha a kezdetektől azt érzi, hogy támogatod, akkor szerintem tuti igény... (2013.12.03. 22:03) Somewhere between
  • bardoszsu: Nem írok, sajnos, pedig rettenetes a memóriám. Csodállak benneteket, hogy van ilyesmire energiátok... (2013.11.02. 20:53) Anniversary
  • Kiskofa: Köszi Neked! :) (2013.10.03. 23:00) Back into the business
  • Kiskofa: Szia, köszi az érdeklődést, minden okés, eddig minden teljesen rendben megy! :) Finoman szólva kis... (2013.09.28. 22:21) Bölcsi napló 02 & the last nine months

Linkblog

Birmingham, London, Convention

2011.11.20. 15:15 Kiskofa

Kedves olvasóim, tudjátok, mi az a bucket list? Az egy olyan lista, amin az ember felsorol dolgokat amiket még a halála előtt mindenképp szeretne véghezvinni. Lehet az egy ejtőernyős ugrástól kezdve valamilyen egzotikus utazáson keresztül egy extrém szexuális fantázia beteljesítéséig bármi... ki mire vágyik leginkább. :) Nos, egy pontot hivatalosan is kihúzhatok a bucket listemről, mégpedig a drága Kate Moennig-gel való személyes találkozást. A múlt héten ugyanis részt vettem Birminghamben, Angliában egy három napos közönségtalálkozón, ahol ő is ott volt. Már tavaly is miatta mentem el Párizsba egy hasonló jellegű rendezvényre, de akkor sajna pár nappal előtte lemondta. Úgy döntöttem teszek még egy próbát, és most eljött!

A convention főként L Word tematikájú volt, meghívták Leisha Hailey-t és Kate-et; Elizabeth Keenert és Alicia Willist, aki Dawn Denbo-t és a szeretőjét Cindyt játszotta. De ott volt a szintén a Showtime csatorna által fémjelzett The Real L World c. valóságshowból Tracy Ryerson és Stamie Karakasidis is. Akiknek még nagyon-nagyon örültem, az Heather Peace volt a brit leszbikus sorozatból, a Lip Service-ből, ahol egy rendőrnőt, Sam-et játssza; illetve Gabrielle Christian, aki a South of Nowhere c. leszbikus tinisorozatban játszotta Spencert. Állati jó volt az egész!!! De inkább elkezdem mesélni az elejéről.

A rendezvény előtti napon érkeztem London Luton reptérre, ahonnan nagyon kényelmesen, átszállás nélkül érkeztem a National Express busszal Birminghambe. Mindenkinek ajánlom, hogy ha Angliába megy akkor vegye meg a a buszjegyet is előre, mert így az is olcsóbb, nem csak a repülőjegy! Rögtön az első meglepi az volt, hogy Angliában most egy órával korábban van! Voltam már odakint még kamasz koromban, de ez azóta teljesen kiment a fejemből! Akkor esett le, miért állt a visszafele repjegyemen, hogy 14.20-17.45-ig tart az út. Nem értettem, mi a bánatért keringünk több, mint három órát a levegőben, amikor tudtam, hogy az út csak kb. két órán át tart. :)  A szállásom egy zajos, zsúfolt de relatíve olcsó hostelban volt. Első este leültem az aulában lazulni, tévézni kicsit és elkövettem az első hibámat, mégpedig hogy ittam három nagy pohár angol teát lefekvés előtt. Én hozzá vagyok szokva az itthoni gagyi filteres gyümiteához, amiben gyakorlatilag alig van koffein. Ez viszont nagyon ütős cucc volt, ami először fel sem tűnt, csak mikor vízszintesbe tettem magam éreztem, hogy még csukott szemmel is szédelgek és sehogy sem jön álom a szememre. Kellett egy kis idő, míg rájöttem, hogy ez nem infarktus, csak tea. :)

A városközpontban laktam, a convention viszont a város szélén volt a Hiltonban, úgyhogy másnap odamentem, beregisztráltam és a megnyitó ünnepségen rögtön találkoztam is a hölgyekkel. :) Nem tudom átélt-e már bármelyik olvasóm ilyesmit, de végtelenül szürreális érzés, ha valaki akit rendszeresen látsz a tévében, hirtelen ott áll előtted teljes valójában. Persze furcsa, hiszen az ember addig csak egy dobozban nézte őket, de egyszerre mégis természetes, hiszen egy ideig nap mint nap 'megjelentek' az otthonomban... Másnap voltak 'question and answer session'-ök, ahol lehetett nekik kérdéseket feltenni. Elmondom a benyomásaimat.

Először is Tracy Ryerson és Stamie Karakasidist ezelőtt egyáltalán nem ismertem, mert amikor annak idején elkezdődött a Real L Word, olvastam pár nagyon lehúzó kritikát róla, úgyhogy soha nem is néztem meg egy részt sem, de a két hölgy állati jó fej, rendkívül viccesek és szórakoztatóak voltak! Mivel ők nem annyira ismertek mint az L Word-ös lányok, ezért látszott, hogy számukra eseményszámba megy a találkozó, és ők is épp annyira élvezik a velünk való kommunikációt, mint mi. Ők egy pár, és rengeteg érdekes dolgot meséltek magukról. Például, hogy három gyereket nevelnek együtt, akiket Stamie,  a képen a bal oldali az előző barátnőjével vállalt be, úgyhogy a két kisfiúnak és a kislánynak most négy anyukája van. Wow! Annyira elhomályosodott az érzelmektől a hangjuk, mikor a srácaikról meséltek, hogy szerintem ott még lesz több gyerek is... :)  

 

  

Gabrielle Christian-ről, aki a South of Nowhere-ben játszott kiderült, hogy félig magyar! Mivel magyar az apukája, egy kicsit ért magyarul. Mikor ezt meghallottam rögtön csápoltam neki, hogy én onnan jövök. :) Nagyon fiatalka, de már férjnél van.

   

Heather Peace a stílusban az L Word-höz hasonló, de brit leszbikus sorozatban a Lip Service-ben játszik. A hölgy a valóságban is meleg; a mosolya pedig élőben még ragyogóbb, mint a filmben. Közvetlen stílusa van, végtelenül kedves jelenség. :)

   

Ő alapvetően zenész, játszott nekünk a gitárján, csináltam róla videót. Tehetséges!

 A Lip Service-ből még csak az első évad ment le, azóta nagy szünet van, de megerősítette, hogy 2012-ben folytatódik a második évaddal, és mivel annak a végén függőben maradnak dolgok, ezért nagy valószínűséggel lesz harmadik évad is. Juhéé!

Akikért pedig a legtöbben jöttek az az L Word-ben Alice-t játszó Leisha Hailey és a Shane-t alakító Katherine Moennig volt.

    

Ők is kedvesek voltak, de rajtuk már egyértelműen érződött, hogy ez a sokadik convention amit végigcsinálnak, és már valszeg kicsit nagyon elegük van belőle. :) Persze azért ők is rendkívül illedelmesek voltak, készségesen válaszoltak a kérdéseinkre. Én rögtön a legfontosabbat érdeklődtem meg, vagyis hogy miben lehet majd látni őket legközelebb, és megtudtuk, hogy Kate az izgalmasnak ígérkező Gone c. thrillerben fog nemsokára szerepelni, egy detektívnőt fog játszani. Van egy nagyon csúnya cuki kutyája, Floyd, megkérdeztem hogy van. A blöki épp sántít mer megcsípte valami pók, és én majdnem beleolvadtam a székbe mikor érzelmektől ellágyult soft butch hangon felsóhajtott, hogy 'Oh, my poor little baby!' :) Kiderült, hogy Leisha segített neki kiválasztani a menhelyről, úgyhogy ő a keresztanyja. :D

 

                 

Már gyerekkoromban hallottam azt a figyelmeztetést, hogy veszélyes dolog olyan színészekkel, emberekkel személyesen találkozni akiket nagyon kedvelünk a tévéből, mert  az ember könnyen csalódhat. Hát jelentem, mindegyikük pont olyan volt, mintha akkor lépett volna le a képernyőről! Eszméletlen, hogy ugyanúgy néznek ki!

 

Kate annyira vézna, hogy legszívesebben elétettem volna egy nagy tányér rakott krumplit. :D

Leisha és Kate bejelentették, hogy most jöttek utoljára ilyen találkozóra, és ennek apropójából elárvereztek pár cuccot. Kate hozott pólókat, nadrágokat és ékszereket amiket a sorozatban viselt. Mindegyik 200 font felett ment el. Leisha pedig, akinek van egy bandája, elárverezte egyik gitárját, ami kereken 1000 fontért kelt el!

 

Egyébként eléggé felkavart ez az esemény. Sokáig hezitáltam, hogy bevállaljam-e, van-e nekem egyáltalán szükségem erre. De tudtam, hogy úgysem fogok nyugodni míg ezt meg nem lépem. Tudjátok kétféle érzelemre számítottam; vagy szar érzés lesz, mert csalódtam és nem éreztem jól magam, vagy magamon kívül leszek a boldogságtól, mer annyira jól éreztem magam... de úgy tűnik ez nem ennyire egyszerű. Persze örülök, hogy átéltem, de mindezek mellett most eléggé szomorú is vagyok, pont azért mert jól éreztem magam és tudom, hogy valószínűleg ilyesmiben nem lesz többet részem... hmmm, fura dolog a melankólia.

Most már elég fáradt vagyok, úgyhogy legközelebb folytatom a beszámolót. Mesélek majd még Birminghamről és Londonról, ott is töltöttem egy kis időt.

Jó éjt mindenkinek!

3 komment

Címkék: utazás sooogay

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskofa.blog.hu/api/trackback/id/tr963398236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nojos 2011.11.22. 21:23:04

De jó! Örülök, hogy teljesült ez az álmod! Érdekes beszámoló volt, jó volt olvasni, és a képek is jók! A Lip Service tényleg folytatódhatna már... :)

gyms 2011.12.01. 14:56:46

Tök jó lehetett! És a közönség is jó fej volt?

Kiskofa 2011.12.06. 22:45:41

Jaaaj, ne haragudj, nem láttam a kérdésedet! Igen, a közönség is okés volt. Kedvesek voltak és a színészekkel is tiszteletteljesen viselkedtek. A héten még mindenképp írok!
süti beállítások módosítása